NÖHR

Nöhr fælles 2

Se demo video fra Live Koncert
Hjemmeside
Facebook

Vi er et Sing And Songwriter Band ved navn “NÖHR”. Bandet har spillet sammen i godt 2 år og har brugt tiden på at spille live på alverdens scener store som små, eks. support jobs for Bryan Rice, Rasmus Nøhr, Ole Gibsgaard, Kim Schwartz, Muri, RONDO, KOLONIEN mfl. 
Vi er hårdt arbejdende musikere med mange års erfaring og nyder hvert sekunt på scenen, vi er kommet for at leverer en musikalsk oplevelse, musikken og historien taler for sig selv.  

Musikken:
Med en sarkastisk humor og selvironi bearbejdes livets råhed, smerte og kærlighed gennem musikken. Og det er både smukt og skævt, når de melodiøse toner og harmonier brydes af tekster med kant.
Musikalsk historie fortællende og stemningsfuld ballade-pop over til det mere melankolske og jazzede.

The Sound:
Vokal og strengeinstrumenter som guitar og ukulele går i skøn forening med saxofon, kontrabas og cajòn. Vi går efter den autentiske lyd, og vi bruger ikke smarte gadgets som autotune.
Musikken er inspireret af kunstnere som Leonard Cohen, John Mayer, Jack Johnson, Pulp, Sting, Eric Clapton, Johnny Cash mfl. 

NÖHR:
Bag musikken står 38 årigt Nöhr, alias Mikkel Nøhr, der skriver sine sange med inspiration fra eget livs op og nedture. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når Mikkel Nøhr med sin karakteristiske vokal krænger sjælen ud og sætter livet i perspektiv. 
Bandet består af:
Mikkel Nøhr: Vokal, Akustisk Guitar, Bouzouki og Ukulele.
Jesper: Horsmark: Saxofon
Lars-Erik Rydberg: Cajon
Jesper Kastrup: Kontrabas

Nohr