Om os

Orø Midsommerdage bygger på mest mulig frivilligt arbejde. Der er ingen honorarer og ingen entré. Bag Midsommerdagene står en initiativgruppe, forankret i Orø Musikforening. Musikforeningen er derfor den ansvarlige arrangør.

Drømmen og idéen
Vi vil gerne opleve gode dage sammen med kunstnere, der udtrykker sig med ord og musik. Og altid i en meget direkte kontakt. Ingen hegn og utilgængelige scener, snarere atmosfæren og stemningen i en intim café.
Vores fokus er singer-songwriters – solister eller grupper – og skribenter af forskellig slags (prosa, lyrik, fortælling). Det er kernen i det kunstneriske program. Så vi er en festival, hvor vi lytter til kunstnerne, mens de optræder.

Stedet
Vi holder normalt til på Hestebedgård på Orø. Men i år har Holbæk Kommune lukket stedet for os, fordi ejeren ikke havde helt styr på sine tilladelser. Derfor er Midsommerdagene 2018 i Orø Forsamlingshus, som er fin omend lidt mere moderne ramme om vores dejlige dage.

Initiativgruppe og sekretariatsgruppe
Midsommerdagene startede som en lille éndags folk-festival i 2014. Nu er flere dygtige folk kommet til og hele konceptet er bygget ud.
Det praktiske løbende arbejde med program og kommunikation tager en sekretariatsgruppe sig af. Kontaktperson her er Simon Bordal Hansen, telefon 22981674.
Desuden er der flere grupper for praktiske opgaver – café, området, transport m.v.

Orø Musikforening
Musikforeningen er startet af aktive musikere på øen. Foreningen driver et prof øvelokale, som medlemmerne kan benytte. Det var da også en gruppe medlemmer af musikforeningen der lavede den mini folk-festival i 2014, som er afsættet for Orø Midsommerdage.
Link til Orø Musikforenings hjemmeside.