Charlotte Lembourn Band

Charlotte Lembourn Band

Facebook.
Youtube-kanal.
“Musikvideo”.

Charlotte Lembourn Band er tre kvinder med noget på hjerte.
Stilen er singer/songwriter, musikken er groovy og meget lyttevenlig mens teksterne er dybsindige og hjertevarme. En slags Niels Hausgaard møder Tina Dickow, dog med et tvist.

Trioen udgiver i marts sit første album.

Charlotte Lembourns sange handler om det dybe, det sårbare, det magiske, det vidunderlige og det svære i livet. Med humor og åbenhjertighed inviterer Charlotte os indenfor i små auditive billeder der tør tage både de lette og mere tunge emner op, fra den banale kærlighedssang til de svære tanker om liv og død og at skulle forholde sig til en livstruende sygdom.

Charlotte Lembourn Band er en trio der tilsammen har rødder i både jazz, blues, rock, soul og funkmusikken, hvilket alt sammen får plads til at komme til udtryk i et anderledes og mere akustisk lydbillede.

Charlotte har altid spillet og sunget sine egne sange og har derudover en fortid som trommeslager i forskellige orkestre. Pernille har spillet trommer i flere orkestre især indenfor rock og funkmusikken, mens Lise Lotte har spillet bas i alt fra et Bowie-kopiband til flere pop/rockorkestre og forskellige jazzkonstellationer.

Charlotte Lembourn band er:
Charlotte Lembourn – vokal og guitar
Lise Lotte Elmelund – kontrabas
Pernille Tonnesen – cajon/ percussion