Albert Madsen & JAHM

albert

Lyt til Albert Madsen

Det er sangskriveren og troubadouren, Albert Madsen, der er omdrejningspunktet i ragtime, folk, bluesbandet, J.A.H.M. Bandet spiller med stor musikalsk kompetence og skaber godt humør!
J.A.H.M har siden udgivelsen af cden ’Indefra & Ud’ i 2011, udviklet stilen, forfinet sammenspillet og De har høstet enorm ros og omtale for deres energiske og humørfyldte koncerter, der leveres med indlevelse, nærvær og glæde. Det er også blevet til en cd mere i 2016, nemlig Hverdag i Geoparken. Derudover arbejdes der i øjeblikket på endnu en, så der er masser af materiale.

Navnet J.A.H.M kommer af Albert Madsens fulde navn, der er Jørgen Albert Holm Madsen, så det faldt helt naturligt, da 3-mandsorkestret skulle navngives.
Albert har spillet akustisk ragtimeblues-guitar i snart 40 år og har altid skrevet hele sit materiale selv. Han hører til blandt landets fineste sangskrivere og troubadourer, blandt andet fordi hans iørefaldende melodier og ærlige, personlige, følsomme og sjove sange, ofte rammer plet hos publikum.