Årets billedkunstner


Hvert år vælger Orø Midsommerdage Festival årets billedkunstner. I år er valget faldet på Yvonne Franck. Hendes fabulerende streg kan du se på festivalplakaten – og på Midsommerdagene kan du se en udstilling af Yvonne Francks værker og møde hende personligt.

Som alle andre på festivalen arbejder Yvonne uden honorar – men du er naturligvis velkommen til at købe et billede af hende.

Mere om Yvonne Franck

Yvonne Emilie Franck er uddannet socialrådgiver og arbejder i Furesø kommune, og hun er gift med Ole Franck. Bosiddende på Østerbro Kbh, hvor hun er med i kunstnersammenslutningen “Kunst 2100”, som udstiller næste gang i Docken Kbh i februar 2019. Yvonne har sommerhus på Orø, hvor hun tilbragt mange timer og deltaget i udstillinger med Kunst på Orø.

“At male er en passion, som jeg har haft i mange år, og mine billeder spænder lige fra det abstrakte til det figurative. Billederne er stemningsbestemte, og motiverne vidt forskellige og søgende, dog mest abstrakte med anstrejf af motiver af mennesker og dyr, motiver som man kan føle sig “hjemme” og godt tilpas i. Der er dybde og farvevalget spænder fra lyse og klare, til mørke og dunkle Farver. Jeg har modtaget undervisning og deltaget i kurser omkring maleteknikker og udstillet mange steder i hele landet, bla i Kunstforeninger, kulturhuse, gallerier m m, samt haft permanente udstillinger”.

Yvonne har bl.a. udstillet i Helligåndshuset Kbh, Kunstbygningen Filosoffen Odense, Ishøj Kulturhus og sammen med “Kunst på Orø” i Farum Kulturhus. Tidlligere indehaver af ”Galleri Yvonne” Strandboulevarden 7 København.

Facebook: Art by Yvonne Emilie Franck